Logo BroWood Timmerwerken

Built with ❤️ by meul.online.

Algemene voorwaarden

Stilleven van een project in Enkhuizen

De Visie van BroWood Timmerwerken

Over BroWood Timmerwerken

BroWood Timmerwerken houdt zich bezig met verbouwingen in de breedste zin van het woord. Van woonkamers, slaapkamers en meubels tot complete verbouwingen. Wij maken uw meubels handgemaakt, geheel afgestemd op uw wensen. U moet hierbij denken aan wandkasten, kledingkasten, tafels en radiatorombouwen. Complexe verbouwingen worden gerealiseerd in samenwerking met een vast team van onderaannemers, die hun kwaliteit en prettige samenwerking hebben bewezen. BroWood Timmerwerken blijft hierbij het aanspreekpunt.

Een interieur ontstaat niet uit zichzelf, door alle mogelijkheden en wensen van de klant door te nemen kunnen we samen tot een mooi eindresultaat komen. Als u meer wilt zien van onze projecten, bekijk dan de fotogalerij.

Over Mark Hooijman

Mark is al ruim 40 jaar werkzaam als timmerman. In al deze jaren heeft hij ervaring opgedaan in vrijwel alle facetten van bouw en interieurbouw. Eerst in dienst bij grote aannemers in de regio Enkhuizen, maar sinds geruime tijd eigenaar van BroWood Timmerwerken. Mark is een enthousiast, gedreven en deskundig ondernemer. Mark haalt veel energie uit het contact met klanten, het adviseren en het uitvoeren van de wensen van de klant.

Mark Hooijman, oprichter van BroWood Timmerwerken te Enkhuizen

“Dat was een goede stap waar ik nog steeds heel blij mee ben. Ik werk vanuit mijn hart, dat is de basis van BroWood. Het voelt bevoorrecht dat ik dit zo kan doen.” - Mark Hooijman

Vakmanschap voorop

Mark werkt regelmatig met verschillende zzp-ers. 

Mark: “Samen werken we aan verbouwingen en restauraties, en daarnaast maken we meubels op maat. Heel afwisselend dus, geen dag is hetzelfde: de ene dag balken schaven, de andere dag stenen bikken of werken aan een meubel op maat – en elke dag is het werk even mooi!” 

Dat komt ook doordat Mark de klanten graag betrekt bij wat hij doet. 

Mark: “Zij zijn de basis van het werk. Het geeft veel voldoening om samen tot een mooi resultaat te komen. Dat werkt zo goed dat ik er zelfs vrienden aan over heb gehouden.”

Built with ❤️ by meul.online.

Algemene voorwaarden

Built with ❤️ by meul.online.

Algemene voorwaarden